Danmark, dag 2

Vår andra dag i Århus började vi med hotellfrukost. Väldigt bra frukost med brett utbud och det godaste teet jag någonsin druckit (Pickwick – Bailey Surf). Mätta och utvilade efter en natt i skön hotellsäng åkte vi in till kontoret för ännu en intensiv dag. Dagen gick ändå fort och efteråt hade vi bestämt oss för lite sightseeing. Vi tog oss ut till fots och gick x antal kilometrar för att ta en titt på staden. Århus var fint, en liten mysig stad med mycket att se. En liten skyskrapa men annars bara fina gamla Danska hus ända från 1700-talet. Vi hade tid för bl.a. Rådhuset, Musikhuset, ARoS konstmuseum, en promenad vid ån, Århus domkyrka, den gamla vindmöllan, och en grundlig rundgång i Den gamla by.

Middag åt vi på Mackie’s Cantina pga en av mina kolleger hade besökt restaurangen tidigare. Stället var helt ok, maten var god och vi åt oss mätta medan vi provade på lite Dansk öl.

Efter ytterligare ett vinglas i hotellbaren var vi alla så trötta att vi stupade i säng med vetskapen om att klockan skulle åter ringa 07:15 nästa morgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: