Danmark, dag 3

På onsdag vaknade vi pigga, och efter en stor frukost och några koppar te åkte vi igen in till kontoret, som låg i stadsdelen Risskov. Vi turades om att lära oss namnet på gatan vi skulle till, och en och annan taxichaufför fick sig ett gott skratt under veckan. Att uttala gatunamnet blev vår lilla inside joke under resan, så svårt var det.

Vi hade bara halv dag på onsdag, då vår chef hade bestämt att vi nog skulle behöva en eftermiddag för shopping också. Så vi jobbade intensivt, åt lunch på kontoret och så begav vi oss tillbaka till hotellet. Vi tog oss igen ut till fots och jag kände av föregående dagens promenad i benen. Vi besökte gågatan och några butiker, satte oss på ett café när det började regna, gick till några shopping center och hittade ett och annat.

Vi hade hört gott om Århus Street Food market, så vi beslöt oss för att äta middag där. Vi gick tidigt för att få ett bord till alla sju, det är verkligen proppfullt senare på kvällen. Vi tog ett bord och så gick alla och plockade åt sig sådant de ville äta. För mig blev den Vietnamesisk Banh Mi, batat franskisar och en milkshake – vilken kulinarisk upplevelse, haha. Maten var super god, så god att jag åt mig alldeles mätt. Så efter maten och en öl fick jag matkoma och kunde inte hålla mig vaken längre. Medan några andra ännu tog ett glas vid hotellbaren, gick jag upp till rummet och fyllde badkaret och tog mig ett varmt bad innan jag gick och la mig tidigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: