Danmark, dag 4

Vår fjärde och sista dag började som de andra, fast det var inte lika fint väder. Vi  hade ännu en sista dag på kontoret, så efter frukost packade vi ihop våra grejer, checkade ut och vinkade hejdå till vårt fina hotell.

På kontoret hade vi en produktiv sista dag, och fick Smørrebrød till lunch medan vi gjorde upp planer med våra danska kolleger.

Vårt flyg avgick sent på eftermiddagen, och denna gång flög vi via Oslo. Under förra veckan var jag alltså i Finland, Sverige, Danmark och Norge. På Gardemoen flygplats i Oslo hade vi igen några timmars väntetid, och i Helsingfors var vi en timme innan midnatt.

Vi hade en rolig, och en ytterst produktiv, arbetsresa. Århus var vackert och så typiskt danskt. Vi hade tur med vädret och solbrillorna var i aktiv användning. På tisdagkväll när vi gick ut och äta klarade jag mig utan jacka t.o.m. Uteserveringarna var fulla, blommorna blommade och folk hade picnic i parken. Bortsett från några regnskurar var det skönt att komma till våren och värmen för några dagar. Men ändå alltid lika skönt att komma hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: