Hemma hos oss: Inredningsstege

Det finns en plats i vardagsrummet som jag länge tyckt känns tom. Mellan tv-bordet och den öppna spisen där tapeten tar slut och stenväggen börjar har det bara varit tomt, och på den senaste tiden har det börja störa mig.

Tänkte länge på vad som kunde vara passligt där, tills jag kom till idén av inredningsstege. Det är ju populärt just nu, och då jag dessutom hittade relativt lätta DIY anvisningar, bestämde jag mig för att försöka. Med hjälp av min pappa då förstås. Bad pappa om råd och bad honom köpa rätt slags material, och så hjälptes vi åt att skruva ihop stegen. Sedan köpte jag trävax och drog över några varv. Slutresultatet är väldigt nära min målbild och jag kunde inte vara nöjdare! Så fin stege, och som fyller det toma utrymmet perfekt. Känns dessutom extra fint att pappa och jag gjort den tillsammans. Tack pappa!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: