Påskledighet och rastlöshet

Trots att det fortafarande faller små snöflingor ibland, är det vår nu. Det vet jag för att jag alltid börjar lyssna på svensk pop när det blir vår. Har haft fyra dagar ledigt nu pga påsk. Under påsklovet har vi hängt hemma, badat bastu flere dagr i rad, ätit påsklunch hos mamma och pappa, gosat med lilla baby V, gått på 7-års kalas, ätit massor av påskägg, gått på bio, städat hemma, suttit ute på trappan och lyssnat på fågelkvitter, grejat ute på gården och fällt några gamla träd, besökt Janis mamma och lekt med flickorna.

Så skönt med ledigt, och jag har försökt ta vara på all tid. Måste dock säga att jag haft svårt. Varit rastlös och fått små känningar av panikångesten igen. Inget stort, men jag känner igen symptomerna. Äter mediciner, försöker minska på koffeinen och väntar på att gå till gymmet igen denna vecka för att förbränna lite syre ur blodet och för att fokusera mig.

// 1. En morgon ute på trappan i solen och med fågelkvitter i bakgrunden // 2. Påskgåva från jobbet och en bukett gula tulpaner av min syster // 3. Jag klädde mig såhär får påsklunch hos svärmor, flickorna klädde mig i fina kattöron // 4. Bytte vedkorg till denna gamla korg som jag haft sedan länge, så tillfredsställande att göra om här hemma på våren // 5.Mammas fina tulpaner hade slått ut i hennes kök, tulpaner = vår // 6. Försökte göra ett fågelbo men det var förvånansvärt svårt, hur gör fåglar egentligen?! Stylade bilden med några hönsägg för annars såg man inte vad det var 😀 //

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: