Vappen

Nästa måndag är det Vappen. Förra året hade vi picnic i Aurora parken i Träskända med Janis familj. Vi hade en filt med och grillade årets första grillkorv. Jag hade tröja och skinnjacka men var tvungen att ta av mig jackan pga så varmt i solen! Tänk, vad skönt. Önskar med varje cell att vi kunde få en varm dag på måndag också, men litar inte riktigt på väderprognoserna. Vi får väl se. Skulle iaf sitta fint med en filt i en park, omringad av bra typer, lite bubblande och ballonger. Plus mammas mjöd och munkar, för utan det är inte vappen.

Vappen 2016 i Auroraparken

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: