Bebisar, tidsuppfattning och kompisar

Två veckor sedan blev denna lilla herreman på bilderna, min brorson, hela sex månader. Tiden går så orimligt fort, och det märks aldrig så tydligt som med bebisar. Plöstligt är de helt egna personer med tydliga personligeter och saker de gillar och saker de ogillar.

På tal om bebisar, fick jag igår veta att en av mina allra bästa kompisar är gravid! ❤ Vet inte om jag får berätta det ännu så låter bli att nämna namn, men gud vad härligt. Lyckan man känner när ens kompisar är lyckliga och det går bra för dem, är en helt annan nivå av lycka. Så knäppt att ens kompisar ska snart få någon liten som påminner om den, en mini-version av dem. Den första av mina nära kompisar att bli gravid, och så spännande på alla sätt, även för mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: