Tack du fina sommarhelg!

Jag är så tacksam för den här helgen som gick. Det var sommar. Upp till +25 grader och sol. Jag blev brun i solen och röd på axlarna för att det var så himla fint hela veckoslutet. Trots att Jani jobbade prick hela lördagen, var det ändå nästan bästa helgen i år. Jag fick så mycket gjort.

Jobbade ju distans hemma på fredag, och efter 6 timmar arbete tyckte jag det var olidligt att sitta inne när solen sken där ute, så jag stängde datorn och gick ut istället. Så hade nästan en extra dag ledigt kändes det som. Och ute har jag sedan varit nästan non-stop. Björkarna fick löv och blev gröna nästan över en natt. Spirean har fått sina första blommor. Jag har fått och köpt och planterat sommarblommor. Gräset växer hejvilt. Vi har tvättat den stora terassen och tagit fram utemöblerna. Badtunnan är skurad. Blomrabatterna är rensade och trädgårdslandet har blivit fylld med mer mylla. Har besökt sommarstugan för första gången i år. Hjälpte föräldrarna som fällt träd och gjort om hela gården vid stugan. Har grillat minst fyra gånger denna helg. På söndagen gjorde vi även trädgårdslandet i ordning med Jani. Mera mylla, gångar, utmärkta växtområden, köpte och fick frön, gjorde små skyltar så man vet var de olika sorterna växer, planterade alltihopa och vattnade. Toppa detta med god mat, mys och träning så kunde det ju inte ha blivit bättre.

Jag har helt enkelt haft ett mini sommarlov fredag-söndag känns det som. Är så tacksam för denna fina helg. Det var precis vad jag behövde.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: