Hemma hos oss: vårstädning, stil och tavlor

De senaste veckorna har jag vårstädat hemma. Lite åt gången, därav den utdragna tiden. Känns så skönt att göra det fräscht där hemma såhär till våren. Har inhandlat några grejer second hand, några stolar bl.a., och så har vi hängt upp tavlor. Tre år har jag bott här nu, och först nu har jag haft mod att hänga något på väggarna. Har varit så rädd om väggarna förut, inte haft lust att spika hål i de nya fina tapeterna.

Men i takt med att det kommer in detaljer här och där, blir hela huset mer personligt. Jag tycker fortfarande om mottot less is more, och inreder helst i stilren skandinavisk stil men tycker huset blir mer och mer som vi. Sakta men säkert.

Minns ni tavlan jag fick av min kompis Ida till julklapp? Den har äntligen fått en kompis från Desenio, en bild av Helsingfors. Bilden i sig är fin men det känns också fint att Helsingfors nu hänger i vårt vardagsrum. Staden jag älskar. Staden där Jani och jag träffades första gången, där vi hade vår första dejt, där vi blev kära.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: