Livespelning @ Bulevardin kahvisalonki

I måndags skulle en gammal kollega till mig, Anni, ha livespelning på Bulevardin kahvisalonki. Jag tog en annan kollega, Sanna, under armen och så gick vi och tittade. Anni uppträdde med egna låtar som hon gjort både musik och text till. Det var magiskt att se någon man känner uppträda, och jag är så glad att vi gick. Fick kalla kårar vid andra låten, och det är ju alltid ett bra tecken. Efter spelningen hade vi ännu tid att catcha upp lite, så det var ett bra slut på kvällen. Duktiga, duktiga Anni!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: