AW, kolleger & Kiila

 onsdags höll jag på och flyttade ett tiotal datorer med tillbehör från vårt kontor till plats x. Vi skulle göra ett tillfälligt kontor över helgen på ett annat ställe, så det var massor att bära. Var helt slut efteråt, och då passar man ju på att gå på after work med sina bästa kolleger för att koppla av lite eller hur? Vad som skulle vara en kall öl på någon terass, blev middag och drinkar inne på Kiila istället. Klagar inte. Åt bruchetta och drack en daquiri, och toppade ännu kvällen med efterrätt. Fastän man ser sina kolleger på arbetstid fem dagar i veckan, är det ändå en helt annan sak att träffas utanför arbetstid och prata lite. Har världens bästa kolleger btw.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: