Dagsutflykt till Skanslandet

I lördags hade vi sommarfest med jobbet. Trots en mulen och kall dag, hade vi roligt. Vi var rekordfå, endast 5 pers, men hade desto roligare utlyfkt.  Vi hade valt ut Skanslandet  till destination, och vi möttes vid Salutorget för att stiga på färjan där. Skanslandet ligger nära, brevid Sveaborg, och det tog 15-20 minuter med båt att komma fram. Vi började med en runda, gick längs med stigen och tittade på olika info-skyltar som berättade om Skanslandets historia.  När vi kom fram till ett passligt picnic ställe med bord och bänkar (vid Alexandersbatteriet) plockade vi fram picnic lunch och mölkky och satte oss ner för att vänta på några kolleger som blivit sena.

Vi åt, spelade ett antal ronder mölkky och sedan fortsatte vi rundturen till slut innan vi tog en färja tillbaka till Salutorget fem timmar senare.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: