Hemma igen

Vi är tillbaka i Finland sedan lördag. Vi hade en lång och avkopplande semester på den lilla Grekiska ön Kos i Egeiska havet. Resan var lyckad på alla sätt och vis, och jag har minst tusen goda minnen att hålla fast vid. Det var vår första familjeresa med flickorna. Allting gick bra, och vi hade en skön semester. Känns som jag varit borta hur länge som helst. Ibland behöver man verkligen komma bort hemifrån och vardagen för att uppskatta den igen. För visst är det skönt att vara hemma igen.

Har tagit runt tusen bilder (skojar inte) så jag kanske måste dela upp semesterberättelsen i några delar. Ska även laga ihop någonslags video, som ni kanske får se sedan. Så, bara jag har hunnit gå igenom alla bilder, ska det så småningom komma några Grekland-inlägg.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: