Kos – Mylos Beach Bar och Lambi beach

Under vår andra dag på Kos bestämde vi oss för att besöka en strand. Jag hade på förhand tittat på olika stränder, och tyckte Lambi stranden verkade mysig.

Mylos Beach bar var en av höjdpunkterna på resan, och ligger precis vid Lambi strand. Själva stranden är lång, och där finns många olika restauranger och barer, men just denna var den bästa enligt oss.

Brevid restaurangen står en gammal vindmölla, som inte lägre är i användning men som är väldigt fin bland bougainvillea buskarna. Solstolarna var gratis, och vi beställde några drickor medan vi njöt av solen som sakta började gå ner. Vi var framme rätt sent, så det var nästan bara vi på stranden, vilket var ganska skönt. Lambi är en stenstrand, inte en sandstrand, vilket flickorna inte gillade. Visst var man tvungen att balansera lite när man tog sig i havet, men annars tyckte jag det var okej. Hade säkert varit bättre med badskor.

Några fiskar såg vi, men annars var det inte så spännande att snorkla där. Myerna var fina, på andra sidan havet såg vi bergen på Turkiets sida. En skön eftermiddag/tidig kväll på Mylos Beach bar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: