Sushi picnic

Runt hörnet från kontoret finns en lång trappa. Om det är soligt, är det skönt att sitta på trappan där det är le, och varmt.  Vi är ett gäng tjejer på jobbet som ibland tar trapp-lunch, alltså beställer vi mat från någon lunchrestaurang och går sedan och sätter oss i solen på trappan och njuter. Igår var en av de där sällsynta varma och soliga dagarna, och då måste man passa på. Det fick bli take away sushi, så tjejerna och jag gick och köpte sushi och så satte vi oss i solen för trapplunch. När man äter sushi picnic, med pinnar, utomhus, på en trappa – finns alltid risken att man häller ut hela sojaburker på ens favoritkläder, men denna gång lyckades jag undvika just det, och det ser jag som en liten vinst i sig.

Lind

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: