Mycket på en gång

På tisdag förra veckan, alltså nästan en hel vecka sedan, var jag hos en tandkirurg för att operera bort en visdomstand. Själva operationen gick smärtfritt, men för en som tidigare haft tandläkarskräck och fortfarande har en ganska hyfsad nålskräck var det en traumatisk upplevelse. Usch. Bedövningen gjorde så himla ont att jag grät och när operationen var över gick jag därifrån chockad med skakande ben. Nåja, har kommit över det nu, men tanden, eller platsen där tanden en gång var, gör fortfarande så ont! Nästan en vecka efteråt? Var rejält uppsvälld och hade blåmärken några dagar, men nu har den största uppsvullnaden lättat. Men värken alltså… Vaknar mitt i natten av att det är ont, och är tvungen att äta smärtstillande med 4 timmars mellanrum för att alls kunna leva. Hur länge ska det ta?

Och inte nog med detta, jag har även de värsta allergireaktionerna i hela mitt vuxna liv. Jag kan ärligt inte vistas ute mer än 5 minuter där hemma för då börjar det. Ögonen kliar, näsan börjar rinna, ögonen sväller upp, blir alldeles röda och börjar svida tills jag inte längre kan ta det och måste gå in. Medicinerna hjälper lite grann, men inte tillräckligt bra. Kan inte minnas när jag senast skulle ha haft såhär starka allergisymptomer? Nu när det äntligen är sommar och varmt, och så kan jag nästan inte alls vara ute. Så typiskt.

Jag  vill inte gnälla, men det är fan mycket på en gång nu 😀

Min svägerskas fina pioner på vår gamla hemgård. Mina favoritblommor!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: