Solkatter, blåmusslor, pasta och vin

år träffade jag min kompis Annu för diskussioner, blåmusslor, pasta och vin. Det var en varm och solig kväll i Rödbergen. Vi hade ett avsides, två personers fönsterbord och satt och kollade på solkatterna på husfasaden på andra sidan gatan, och folk som gick förbi. Det var familjer, unga och par och de flesta verkade ha semester. Det vet jag ju förstås inte, men det kändes bara så. Vissa gick omkring långsamt, andra var påväg till någon fest i somriga kläder, och inne på restaurangen satt folk i små mysiga klungor och drack vin. Annu och jag beställde varsin Fettucine Tresa med blåmusslor och räkor i vitt vin-saffran sås, som var mycket goda. Ibland är man bara på humör för en riktigt god pasta, vet ni? Plötsligt hade det gått tre timmar och det var dags för mig att ta mig hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: