Tillökning i familjen

Det har hänt något stort. Något som jag gått och väntat på i över 20 år. Vi har fått en valp! Äntligen! Jag har längtat så, kan knappt tro att det är sant att han är här nu. I hela mitt liv har jag velat ha en hund, och i närmare 10 år har ja velat ha precis en sådan hund. En Berner sennen. Kommer inte ens ihåg när eller just varför jag föll för den här rasen, men vår lilla kille är det sötaste jag sett. Är så kär i honom.

Det här är vår Bentley, han är en 8 veckor gammal Berner sennen valp. Vi hämtade hem honom på lördag och allt har gått bra än så länge. Han är fantastisk. Ibland stirrar vi bara på honom, Jani och jag, och säger ”vi har en hund”. Fortfarande så overkligt, men så härligt. Vi är en hundfamilj.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: