Instagram i Maj

Började månaden med att fira Vappen med min kompis Ida. Vi grillade, drack öl, besökte Fiskars, drack skumpa och tog det lugnt.
Det var varmt ibland, och när flickorna var hos oss åkte vi till Ekenäs för lite klassiskt sommarhäng på stranden, och årets första lösglass. Choklad-nougat smaken är tillbaka! Yesss, min favorit!
Jag mötte Annu för middag på Shanghai Cowboy (rekommenderas) och förutom god mat hade jag utmärkt sällskap. Det var så roligt att prata om allt som hänt, och på efteråt genade jag över Senatstorget där domkyrkan stod ståtligt i solnedgången.
Min brorson bara växer och växer. Här är han i famnen på Jani och jag fick således med två söta i en och samma bild. Vi gick ut och äta med kollegerna, och det blev den grekiska restaurangen i Kampen. Lite grekisk mat och öl, gott sällskap och hem i god tid – perfekt.
Serendi hade renoverat ute på gården så Ida och jag var tvugna att stanna där en stund på vår kvällspromenad. Hemma hade vi såhär fin solnedgång en kväll. Kände då hur skönt det är att vi bor just där vi bor.
Sommarstugan besöktes för första gången i år, mitt smultronställe. Det var lugnt ute på sjön, och några moln flöt förbi på den annars ljusblå himlen. Vi besökte Vallisaari med några kolleger och trots mulet väder hade vi det roligt med picnic, skumpa, mölkky och rundvandring.
Vi besökte Hangö sommarmarknad med Jani och min familj. Det blev en tur på marknaden, pizza på Classic pizza och lösglass vi glasskiosken – enligt tradition. Mammas hortensia som hon fått till morsdag blommade i fina färger.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: