Sommaren 2017 så här långt

Sommaren 2017 har pågått redan länge. Ändå känns det som man ibland måste stanna och titta omkring sig för att verkligen förstå det. Jag har sommarlov nu, men eftersom vi har en liten valp i huset är det ändå mycket att göra hela tiden. Det ska nog lugna ner sig bara vi blir vana.

Vad har jag gjort då, sommaren 2017, så här långt?

X Jag har njutit av värmen en vecka i Grekland. Det var värme, stränder, vackra vyer, bilutfärder, god mat och kärlek.

X Jag har gjort en liten mini roadtrip till Norra Karelen, för att fira midsommar på en ö i Liperi (var tvungen att precis i detta nu kolla vad Liperi heter på svenska, och håll i er – det är Libelits, haha haha vilket roligt namn). Jag minns sjön, solnedgången, den öppna elden, och smaken av grillade marshmallows.

X Jag har ätit nypotatis från vårt eget trädgårdsland. Få saker smakar så mycket sommar som nypotatis med smör (och sill). Jag har ätit en hel drös med färska jordgubbar, både som så och med vaniljglass och maränger. Jag har ätit smultron och blåbär från vår egen gård. Jag har ätit ärter. Jag har gjort hemlagad rabarbersaft med mammas recept.

X Jag har besökt stugan några gånger. Drömt om hur man kunde göra om där, inreda och måla om, och bara njutit av att vara där.

X Vi har haft kompisar på besök och suttit på terassen med musik och skumpa, och badat badtunna mitt i sommarnatten.

X Och så har jag fått min livslånga dröm uppfylld, då det nu tassar omkring en liten nalle hemma hos oss. Han är supersöt och doftar gott.

Så ja, visst har jag gjort mycket denna sommar – måste bara påminna mig själv lite.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: