Bröllopsdag och oändlig kärlek

Igår var det jämnt 1 år sedan vi gifte oss. Vår bröllopsdag, 23.7.2016, den bästa dagen. Med hela släkten och alla närmaste vänner firade vi en oförglömlig dag. Det var en dag och en massa minnen vi alltid kommer att komma ihåg. Igår firade vi vårt första år som gifta med bl.a. finmiddag.

När vi vaknade fick jag den första av vilket skulle visa sig vara tre (tre!) presenter, nämligen en fish eye lins till telefonen. Min man vet att vart än vi åker så är telefonen alltid med, och nu kommer jag kunna dokumentera allting från en helt ny vinkel. En kul leksak för någon som tycker om att fotografera med telefonen som jag gör. Den andra gåvan jag fick senare var en gigantisk påse ljusröda hjärtformade marshmallows. Grillade marshmallos är nämligen bland det bästa jag vet!

Nåväl, dagens höjdpunkt var väl ändå det att vi bokat bord på Stefan’s Steakhouse i Hangö. Vi hade en solig utfärd till Hangö, det var verkligen perfekt sommarväder. Hangö var lika fint som alltid och restaurangen levererade, en av de godaste biffarna jag någonsin ätit. Åk dit! Ät där! Vi åt varsin biff, drack lite vin, skålade för att vi klarat oss så bra det här första året och beställde lite efterrätt innan vi styrde tillbaka hemåt för att gosa med vår bebis, Bentley. Väl hemma fick jag ännu en present, en som vi köpt åt mig tillsammans. En ring med en oändlighetssymbol (lemniskata), som på ett fint sätt fick symbolisera vår oändliga kärlek för varandra.

Avslutade kvällen med att grilla marshmallows och kramas i soffan.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: