Semestern är över, tillbaka till vardagen

Så var semestern slut och jag är tillbaka på jobb. Två veckor gick fort, samtidigt som det känns att jag varit borta länge. Jag hade ju en vecka semester i Juni när vi åkte till Grekland, och tog ut resterande två veckorna nu. Det har varit skönt med semester, men ändå skönt med jobb, vardag och rutiner. Har faktiskt saknat vårt jobbgäng, vi har så roligt tillsammans.

Under sista dagarna av semestern har jag plockat blåbär, besökt Lagmans strand, grillat och besökt vår stuga där jag beundrat en familj med änder, badat bastu och simmat för första gången i år (om inte Grekland i Juni räknas?). Låt det alltså dokumenteras i arkivet att jag år 2017 simmade för första gången 30.7 (rekordsent)och att vattnet då var +23 grader, alltså riktigt skönt.

Utöver det har vi bara varvat ner, trivts hemma, ätit gott, och vant oss med en liten fyrbent familjemedlem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: