Födelsedag, frukost i sängen och inflyttningsfest

Igår var det Janis födelsedag. Flickorna var hos oss i helgen så vi överraskade födelsedagsbarnet med frukost i sängen. Det blev hjärtformad macka, yoghurt med färska blåbär och smultron från vår egen gård, kaffe, chokladkex och marshmallows. Flickorna hade gemensam gåva åt honom och så hade de gjort fina kort. Bentley bidrog med några våta pussar och genom att visa hur duktig han är på att bita. Hmmm.

Efteråt gick vi över till mina föräldrar på morgonkaffe nummer två, och så åkte vill till Esbo. Janis farmor som bott i Varkaus har fått plats i ett åldringshem i Esbo så nu var det dags för inflyttningsfest på ålderdomshemmet. Det blev min svärmors goda cheesecake och kramar och gratulationer åt alla håll, då det även var Janis systers födelsedag igår. Tänk att det är födda på exakt samma datum, bara med två års skillnad?

Det var ingen äventyrlig födelsedag för Jani i år alltså (ifjol var vi i Kuala Lumpur på sista delen av bröllopsresan). Vi började på ett ålderdomshem och avslutade med första föreläsningen av valpskolan vi anmält oss själva och Bentley till. Föreläsningen höll plats i Billnäs, alldeles brevid Billnäs Bruk, så utsikten var det i alla fall inte fel på.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: