Hänt i veckan

Man märker att det är bråttom/roligt på jobbet och att vi har en liten hundvalp hemma, då det knappt blir någon tid över till bloggen. Kanske vi tar en klassisk hänt-i-veckan?

Måndag – I måndags hände inte så värst mycket. Hade PMS utav helfvetet och var hungrig, sur, PMSig, trött, törstig och hade huvudvärk när jag kom hem. Var så slut och sur att jag bara låg på soffan och grät. Tur har man en där hemma som sköter om mig så han gav mig en kram och ordinerade dagssömn. Sov på soffan kl.19-21, tittade på Bond filmen en stund men gick och la mig kl.22 igen. Var så härligt utvilad när väckarklockan ringde 5:30, obeskrivligt skönt.

Tisdag – Vi hade flyt på jobbet och firade med trapplunch. Så skönt att bryta av en arbetsdag med en Sushi take away lunch på en solig stentrappa med några av sina bästa kolleger.

På kvällen hade vi bestämt med Jani att vi skulle gå ut och äta, som en försenad födelsedagsgrej. Vi hade fått presentkort till Restaurang KW till julklapp av min syster, så vi passade på att använda upp den. Maten var urgod, och efterrätten ännu bättre! Väl hemma tog jag ännu en kort kvällspromenad med Bentley. Det var knäpptyst, rågen vajade på åkern, det blåste en lätt, varm sommarbris och solen höll på att gå ner. Vet inte vem som njöt mest, Bentley eller jag, men det var något jag verkligen behövde. Ro ända in i själen.

Onsdag – På onsdag var jag betydligt piggare trots en lång dag på jobbet. När jag kom hem fick vi besök av mamma som hämtade ckokladstänger från Schweiz! Senare gick jag ännu en kvällspromenad med Bentley för att aktivera honom lite. Han fick leka i sandhögar och snusa på buskar så han var nöjd.

Torsdag – Projektet vi jobbar med på jobbet just nu började verkligen ta fart, och jag njuter verkligen. Är så gjord för det här jobbet. På torsdag hade jag även bokat in lite egentid. Det är viktigt att göra det ibland. Har länge varit intresserad av att prova på SUP, alltså stand up paddle boarding. Och igår hade jag bokat in mig på en timme. Är en sån som gärna gör allting rätt från början, så eftersom det var min första gång hade jag bokat in mig på en timme med en ledare som lärde oss teknik. Efter jobbet tog jag mig alltså till Tölöviken, hoppade upp på en SUP bräde och SUPade omkring Tölöviken, Djurgårdsviken och ända ut till Hagnäs torg. Det är svårare än det ser ut, att paddla stående på en bräda. Det är mycket som påverkar. Balansen, vågorna, vinden – hade fullt upp med att hitta balansen i början men det gick bättre hela tiden. Är så nöjd att jag tog mig lite egentid!

Och idag är det Fredag. Vi har bokat vaccinationstid för Bentley så när jag kommer hem ska vi iväg till veterinären. Efter det har vi inga planer, kanske bra så. Fredagskväll hemma med mina killar efter en lång vecka låter bra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: