Instagram i Juli

Sommarkvällarna var fortfarande ljusa i Juli. Här en sen kväll på väg någonstans ifrån. Månen är framme och himlen är en fin blå nyans. Hittade denna bild på Instagram och var tvungen att kopiera den jag med, för jag tycker det var så gulligt/stämmer så bra. Fritt överatt; ”Äktenskap: en oändlig övernattning med din favorit knasboll/knäppskalle”.
Vi blev med hund! Den här lilla söta pricken flyttade in med oss i mitten av Juli och det var det bästa som hänt mig på hela året! Har längtat efter en egen hund så länge, och nu är han här, vår Bentley.
Jani, Bentley och jag var bjudna till en födelsedagsfest i Degerö där det bjöds på god mat och jordgubbar och skumpa. Den bästa typen av fest alltså. Jani och jag firade vår 1 års bröllopsdag med middag på Stefan’s Steakhous i Hangö och en selfie i kvällssolen.
Hangö var fint under den där kvällen vi firade vårt första år som gifta. Hangö är så somrigt på somrarna. Måsar, segelbåtar och sol, aaah. Fick denna megafina ring till bröllopsdagsgåva! (Dessutom använde jag tydligen bara denna klänning i Juli, se senaste fyra bilder 😀 )
Vår stuga var sommarfin i gräset och jag badade för första gången. Vattnet var klart och +23 grader. Gräset var vått många morgnar när jag steg upp för att åka på jobb, fast innan det hade vi alltid tumistid med Bentley. Se vilken söt liten knubb han är!
Bentley älskade min hoodie (och gör det fortfarande) och jag tyckte han passade i den, så jag passade på att ta ett snabbt foto när han hade den på sig. Försökte även med en keps men då Bentley var inte av samma åsikt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: