Födelsedags överraskning och kompismiddag

För exakt två veckor sedan fyllde min och Janis gemensamma kompis år. Det var en vanlig onsdag, och eftersom det var frågan om jämna år ville vi fira vår kompis lite extra. Så vi planerade lite i hemlighet, och bara dök upp utanför hans hus den där onsdagskvällen.

Vi plingade på, räckte över en gåva och så kidnappade vi honom i bilen utan att berätta vart vi var på väg. Vi hade inte ordnat något extra men bjöd honom på trerättersmiddag på hans favoritrestaurang.

Vi beställde fördrinkar att skåla med, och sedan åt vi tre goda, långsamma rätter medan vi pratade om livet ur alla perspektiv. Vi var de sista att lämna restaurangen och trots att det ”bara” var middag, var det en så värdefull kväll på alla sätt. Att fira en god kompis, en helt vanlig onsdagkväll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: