Hur det är med panikångesten

Vi har fått en ny luftfräschare till badrummet på jobbet. Det är exakt samma doft som i badrummen på det gamla jobbet. Dit jag gick och gömde mig när ångesten blev för stor. Där jag satt och grät när allting kändes för överväldigande.  Doften på denna spray är som en direkt flashback till den dåliga tiden.  Ångestens signaturdoft. Denna doft är lika med min ångest. Doften känns bekant, men frånstötande på samma gång. Konstigt hur mycket känslor en ny luftfräschare kan åstadkomma.

Annars går det bra med min panikångest. Hade lite starkare ångest en tid i början av sommaren, och blev ordinerad starkare medicin. Skulle trappa upp intaget av medicin i två steg, men redan efter första ökningen mådde jag genast bättre så jag började aldrig äta av den starkare medicinen. Istället äter jag 1 ¼ av min mildare medicin. Är lite lättad faktiskt att jag inte var tvungen att börja äta av den starkare, tycker det finns mer spelrum inför framtiden nu. Dessutom vill jag om en tid fråga läkaren ifall jag får gå tillbaka till att äta bara 1 av den svagare medicinen. Men allt i sinom tid.

Vad jag ville få fram var i alla fall att jag mår bra nu. Riktigt bra. Trots den nya luftfräsharen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: