Olika morgnar och höst

Såhär fin morgon hade vi igår. Annat var det i morse då det ösregnade ute. Det är så grått och dystert så det känns som om dagen aldrig kommer att börja. Det tog mig 2 timmar och 5 minuter att köra in till jobbet idag. Det måste vara någotslags nytt rekord. Måste i alla fall ta en del av skulden åt mig själv då jag beslöt att köra till jobbet kl.9 (värsta rusningstiden) på en tisdag (värsta rusningsdagen).

Tycker det definitivt är höst nu. Små spår av hösten har man märkt redan länge, men igår när vi gick en kvällspromenad med Bentley var det extra tydligt på något vis. Skördade åkrar och en massa gula löv på marken.  Massa rönnbär överallt och dimma nästan varje dag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: