Sofia & Thomas 9.9.2017

På lördagen den 9:e september var det dags för bröllop. Min bror och hans sambo skulle äntligen gifta sig! Det var ett fint stort bröllop med alla våra nära och kära. Den kyrkliga vigseln var mäktig med sin orgelmusik, och bröllopsfesten hemma på deras gård var underbar med alla små detaljer.

Jani och jag hade flickorna med oss så det blev ingen sen kväll, men en desto roligare. Det var fina tal, tårar i ögonen, världens godaste bröllopstårta, släktingar man inte sett på länge, bukett- och strumpebands kastning, live band och jag & pappa som twistade på dansgolvet. En minnesrik dag. Så mycket kärlek ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: