Instagram i Augusti

I Augusti var det fina morgnar, fortfarande ljust, men dimmigt ibland. Det började bli kallare på morgonen. På jobbet åt vi sushi till lunch nästan jämt, här på Kokoro i Vallgård.
Jani fyllde år, lade upp denna bild på honom som är en av mina favoriter. Tycker han ser ut som en bad boy på den här bilden, fast på ett gott sätt. Vi började valpskolan och första föreläsningen tog plats på denna idylliska plats, Billnäs bruk.
Vi tog kvällspromenader med Bentley, ofta passligt vid solnedgång. Så fina landskap att gå promenader i. Bentley älskar att klättra på berg och i sandhögar, här är hela lilla nosen sandig. Gullig ❤
Provade SUP för första gången, och det var roligt men svårare än jag tänkt mig. Det var en eftermiddag jag tog tid för bara mig själv, och är en av de bästa stunderna denna sommar. Det började bli kallare som sagt, och denna dimmiga morgon besökte jag stugan för att maximera feelingen.
Grannen hade får på sin gård, och det var så landsbygdsr-romantiskt. Söta små får som gick och betade på gräsmattan. Det växte solrosor nära vårt hem och de var så här fina en solnedgång en kväll.
Bentley besökte Janis mammas hus för första gången, och fick samtidigt prova denna fina luva. Passade honom så fint, som en liten söt nallebjörn var han. Besökte även frissan för första gången på över ett år (!). Blev så obeskrivligt nöjd, älskar mitt hår!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: