Kompismiddag, kenguru och bebisar

Igår fick jag äntligen träffa min Hanna igen! Hon var på den årliga skolningen i huvudstaden, så vad passade väl bättre än att vi träffades där.

Hanna stackarn led av foglossning och andra graviditetsrelaterade besvär så jag hämtade upp henne på Böle station och så åkte vi in till centrum till hennes hotell. Det var så konstigt, eller snarare overkligt att se Hanna gravid. Den första av mina kompisar att vara det. Hon såg fortfarande ut som sig själv förstås, men i vecka 33 av en graviditet har man naturligtvis förändrats lite.

Vi kopplade av en stund på hotellet och jag beundrade utsikten från Radisson Blu Royals femte våning, och så gav jag Hanna en liten present i äran av graviditeten. Jag har ju faktist inte sett henne en gång sen hon blev gravid. Hade besökt babyavdelningen på H&M och det var ingen lätt grej att välja ut bara några av de söta pyttesmå kläderna och skorna som fanns där. Massa härliga grejer! Hursom, när man blir gravid är man värd en present. Plus att det var en bra ursäkt för mig att gulla mig i söta babykläder.

Vi var hungriga så vi satte styr mot Kampen i jakt på någon restaurang. Vi satte oss slutligen ner på Memphis och vi bara pratade och pratade så vi nästan glömde beställa mat. Fick ta en paus i diskussionen för att koncetrera oss på menyn en stund. På Memphis provade jag KENGURU för första gången! Det lät för exotiskt för att låta bli. Kengurubiffen var jättegod, men smakade inget speciellt, utan som en helt vanlig biff av nötkött. Det var en rolig erfarenhet i alla fall.

Det var en av dom där härliga kompismiddagarna då samtalsämnen avlös varandra och vi hade massor att prata om. Vi tittade inte ens på klockan men plöstligt hade det blivit sent och det var dags att ta sig hem. Vi tog en långsam promenad tillbaka till hotellet, och så kramade vi adjö. Nästa gång jag ser Hanna kommer hon ha en lite bebis! Hur knäppt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: