Myshörna, filmkväll och hundpromenad

Den här helgen gick förbi alldeles för fort. Jag hade en lång lista på saker jag skulle ta tag i, men på lördag eftermiddag hann tröttheten ikapp mig. Det hade varit en stressig vecka på jobbet, så antar att det var det som däckade mig.

Jani skulle vara DJ på lördagkväll så jag gjorde en myshörna för mig och Bentley i gästrummet och så låg vi där i en hög av filtar och täcken och hade filmkväll. Steg bara upp då hunden skulle ut eller ha mat, eller då jag själv skulle göra det samma. Det blev slutligen tre filmer och en himla massa skräpmat under hela helgen. Tog cirka tusen tupplurer längs dagen och sov mer än vad jag var vaken kändes det som. Fast ibland kanske det får vara så tänker jag. Ibland måste man lyssna på kroppen, och vila ut. Listan finns ju kvar för andra dagar.

Dessutom hann jag faktiskt gå en hundpromenad med min kompis Ida på söndag, så lite frisk luft har jag fått i alla fall. Bentley och Nasse tröttade ut varandra, så det var inte bara jag som sov resten av söndagen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: