Lunch @ Fuudi

et har öppnat en ny restaurang här i Vallgård, vilket betyder ytterligare ett lunchalternativ för oss här på jobbet. Fuudi heter stället, och ligger kanske 200m ifrån vårt kontor. Företagen här i kvarteret fick rabattkuponger för första lunchen på Fuudi, så en dag beslöt vi oss för att testa stället.

Allting var nytt, fräscht och modernt. Väldigt design-igt. Servicen var bra och maten var god, så vad mer kan man begära? Ganska litet var det dock, så vid lunchtid kan det vara fullsatt. Ändå roligt med ett till alternativ för lunch här i Vallgård.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: