Söndagstankar från stamväg 51

Den här helgen gick igen förbi alldeles för fort, tänkte jag för mig själv på söndag när vi körde längs kustvägen till Esbo. Regndropparna gled sakta förbi på fönstret jag så fokuserat stirrade ut igenom. Det regnade förstås, inget överraskningsmoment i detta höstväder. Barnen satt tysta i baksätet och grejade med sina egna saker och hunden låg och sov längst bak. En bil kommer lastat med… en familj?

Träden vi passerade stod i en skala av brunt, rött och gult. De gråa, tunga regnmolnen gjorde det oklart om det verkligen var mitt på dagen, eller skymning. Ögonlocken trötta efter en tidig morgon, orsakad av en hundvalp som ville bli klappad.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: