Inte bor jag på Strömsö precis…

Vaknade upp idag till en gräsmatta som var täckt av frost. Bilmätaren visade -2,5 och det var dimmigt men soligt ute. Det var en riktigt uppfriskande väckning på den sista arbetsdagen av den här veckan. Den här sugiga veckan. Gud vad man kan ha oflyt på en enda vecka.

På måndag morgon märkte jag ju att något var fel med Bentley och senare samma dag opererades han för första gången. Jag jobbade på distans men det var något fel på min jobb-laptop så fick inte så mycket gjort.

På tisdag jobbade jag på distans för att kolla att Bentley återhämtade sig och började äta igen. Vår IT fick inte problemet med laptopen fixat så jag fick nästan inget gjort den dagen heller.

På onsdag var jag megatrött och snoozade alarmet länge. När jag körde till jobbet och hade kommit till Sjundeå redan ringde Jani och frågade om jag hade hans bilnyckel i fickan..? Såklart hade jag det… Så jag fick vända om och köra hela vägen tillbaka, och sedan köra till jobbet igen.

På jobbet gick strömmen pga någon kabel som hade gått av, och när vi fick strömmen tillbaka lyckades jag och min chef orsaka så att hela internet försvann på vårt kontor och alla telefoner slutade fungera. Lyckat. Slog även handen ordentligt.

På torsdag började det äntligen lugna ner sig med oturen, och slog bara fingret rejält i bordet en gång.

Och idag är det äntligen fredag och inget farligt har hänt. Ännu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: