Snö

Första snön har fallit. Men som meteorologen sa har den inte sakta dinglat ner i små flingor, utan blåst en rakt i ansiktet som en snöstorm. På onsdagkväll började det snöa, och som det snöade! Vi hade 10-15 cm på marken på torsdag morgon. Vaknade till ett vinterland! Snön var supertung och det hade fallit massor med kvistar från träden här på vår gård, och i skogen har det fallit trän. Något träd hade väl fallit över ellinjen också eftersom vi var utan ström i några timmar på natten till torsdag.

Får genast sån julfiilis när det är snö ute! Den fiilisen höll dock inte länge då jag 20 meter från gården blev fast i snön med bilen. Var tvungen att ringa pappa till hjälp då jag slapp varken fram eller bak pga så halt. Och ja, jag hade vinterringar.

Snön ska smälta/regna bort imorgon på lördag säger de, så det var väl helt roligt med snö så länge det varade. Hoppas på en vit vinter, och framförallt vit jul.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: