Jakobstad, staden som förstod mig

Efter Hannas babyshower förra lördagen körde Hanna mig tillbaka till hotellet för att vila en stund, innan vi skulle hänga igen på kvällen. Gick ändå på övervarv på något vis, och istället för att vila tog jag istället en promenad runt stan. Från Skata till centrum till Prisma och tillbaka till hotellet. Kunde inte komma över hur himla mysigt Jakobstad var, att de verkligen tar vara på det gamla. Var så avkopplande och glädjande att gå omkring där, det gjorde mig verkligen gott. Kändes som att den här staden förstod mig, om ni vet vad jag menar? Kanske inte, men det var en massa småsaker som gjorde mig så glad under mitt veckoslut i Jakobstad.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: