Instagram i September

I September blev det svalare, men kvällarna var minst lika fina fortfarande. Vi besökte Lappvik strand med Ida och hundarna, och Bentley njöt av att få springa omkring fritt på stranden med sina kompisar.
Den nionde i nionde vankades det bröllop då min bror och hans sambo gifte sig ❤ Vi tog en selfie eftersom vi klätt upp oss för en gångs skull. Och titta så fina brudparet var!
Sankta Katarina kyrka i Karis var så stämningsfullt. Det är något med orgeln som gör att man nästan börjar gråta per automatik när den sätter igång. De hade passande bröllops”bil” – en jordbrukare ska väl ha en traktor?
Mina kompisar Linda, Milla, Annu och jag befann oss på ett och samma ställe för första gången på över 5 år! Det var en härlig reunion som vi måste ordna igen. Vi började med drinkar på Why join the navy when you can be a pirate, och så gick vi genom soliga Helsingforsgator för att äta på Il Birrifico.
Denna sötnos blev 4 månader ❤ Och hösten kom igång ordentligt och löven lös i alla olika färger. Vi tog dagliga promenader med Bentley och fick verkligen se höstens alla faser i år.
Hanna var på besök i Helsingfors! Det firade vi med kompismiddag givetvis. Hon hade ingen dålig utsikt från sitt hotell rum om vi säger så.. Här är Bentley på en av ovannämnda promenader. Vi köpte relfexväst åt honom så han ska synas i mörket, och så har han en blinkande lampa i halsbandet. Han gick snällt lös för det mesta, men kunde vara riktigt vild och bångstyrig ibland också.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: