Nytt jobb

Nu är det November, och från och med 1.11 har jag bytt arbetsuppgifter här på jobbet. Är alltså fortfarande kvar på samma ställe. Sen jag kom tillbaka till jobbet i Februari så har jag jobbat som projektassistent. Det har varit det roligaste dryga halvåret på länge, på jobbfronten. Jag har trivts som fisken i vattnet. Det här jobbet var som gjort för mig. Mycket att organisera och ha koll på, men i egen takt. Min panikångest har minskat med 90% det senaste halvåret.

Kontraktet var ändå bara tillfälligt, så jag blev urglad när vår högsta chef ville prata med mig om fortsättningen en månad sedan ungefär. De ville nämligen ha kvar mig, som fastanställd. Vad de erbjöd var då en helt ny position i vårt företag, som de skulle göra för mig. Så från och med början av denna månad är jag ”Customer Service Specialist”.

Min högsta önskan för 2017 var nog att det skulle ske något på jobbfronten, och mina önskningar har blivit hörda dubbelt om! Först fick jag det där roliga jobbet som projektassistent och nu har jag blivit fastanställd med en minst lika rolig arbetsbeskriving. Hurra för mig! Hurra för 2017!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: