Min födelsedag

På torsdagen fyllde jag år som ni kanske läst nedan. Veckan hade gått så otroligt fort, och jag hann inte ens förbereda mig på att jag skulle fylla år innan det redan plötsligt var torsdag. Det var en vanlig arbetsdag, så det var tidig väckning som gällde. Föregående kväll hade jag bakat en mudcake i sista minuten så var lite sliten på morgonen och det var svårt att komma igång.

När jag kom till kontoret sjöng tre av mina närmaste kollegor ”Ha den äran” till mig, och kände mig genast piggare. Vid lunch tog jag mig ut och åt lunch på Chicos vid Arabiastranden, något speciellt får man ju göra på sin födeldedag. På eftermiddagen hade arbetsgivaren ordnat kaffestund för mig med minst fem olika glasser, och så min mudcake förstås.

Kvällen tillbringade jag hemma med Jani och Bentley. Jani fixade finmiddag till oss som vi åt i skenet av tända ljus. En romantisk födelsedagskväll ❤ Till efterrätt blev det sedan lite vin och konfekter.

Fick massa grattisar på facebook, via sms, fick kramar och telefonsamtal – och kände mig så hedrad av alla som kom ihåg mig.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: