Hotell, konsert och Skyroom

På lördag var det dags att fortsätta fira min födelsedag, trots att riktiga dagen varit redan på torsdag. Älskar begreppet födelsedagsvecka då man får fira i flere omgångar! Ska komma ihåg detta nästa år.

Jag ville göra något extra för att fira, så vi bestämde oss för att checka in på nya Clarion hotellet på Busholmen som jag hört mycket gott om och velat testa. Vi hade tidigare i år köpt biljetter till flickorna till Marcus och Martinus konserten (allt de pratar om nuförtiden är Marcus och Martinus) som inföll denna samma kväll. Efter att vi checkat in och bytt kläder tog vi oss alltså till Hartwall Arenan med våra, och 12.000 andra skrikande, småflickor. Ni skulle ha sett hur nervösa de var, och hur roligt de hade!

Efter att vi kört flickorna hem till Janis mamma och ätit en kvällsbit där, körde vi tillbaka till hotellet. Vi skulle ju fira att jag fyllt 30! Så jag lade på min nya klänning, mina svarta klackar, glitter-eyeliner och mitt bästa röda läppstift för det har jag hört att man gör när man är vuxen. Det var storm i Helsingfors den kvällen, så vi nöjde oss med att åka upp med hissen fyra våningar för att festa på Skyroom på högsta våningen av Clarion. Skyroom har den bästa utsikten över Helsingfors, och även om det var trångt och drinkarna var dyra var det så roligt att klä upp sig och ta en drink tillsammans. Det var minsann länge sen sist!

På rummet delade vi ännu en liten flaska min favoritskumpa, innan den mjuka och sköna hotellsängen kallade.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: