Pool på sextonde våningen och födelsedagsbrunch

På söndag vaknade vi upp till ett regningt Helsingfors. Som tur vaknade jag i en ny, mjuk och fräsch hotellsäng, så det kändes inte så farligt ändå. Vi hade havsutsikt från sängen så öppnade gardinen och låg kvar en stund.

Sedan väckte jag Jani och så gick vi ner på hotellfrukost. Vilken frukost! Hotellets enda minus får de för trång restaurang och få bord men vi lyckades nappa åt oss ett tvåpersoners bord vid fönstret så vi fick njuta våra smoothies, pannkakor och äggröror i lugn och ro. Vi kunde ändå inte äta så mycket för födelsedagsveckan skulle kulminera i födelsedagsbrunch!

Efter frukosten tog jag igen hissen upp till högsta våningen, för att testa poolen jag hört så mycket om. Och visst var det fint där uppe! Sjukt fin vy över Helsingfors och havet, och en fin pool med varmt vatten. Slutändan av poolen gick utanför hela byggnaden och hade glasgolv, så när man simmade ut till ändan av poolen såg man 16 våningar ner!

När jag tagit mitt morgondopp fixade jag upp mig precis som kvällen innan, och så tog vi oss till Mestaritalli där vi bokat kabinett för min födelsedagsfest/brunch. Så småningom kom gästerna en efter en och även Bentley var på plats ❤ Var så glad när restaurangen gav lov att ta honom med, för då var nästan alla kära på plats. (Bara Hanna och Linda fattades, men de hade bra ursäkter då Hanna har en nyföd bebé och Linda är i England).

Vi firade med ballonger, skumpa, och massor, massor av god mat. Var så glad att så många var på plats för att fira mig! Så mycket kärlek i det där rummet. Känner att jag lätt kan ta an nästa 30 år med all den energi och kärlek jag fick på söndag. TACK alla!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: