Lillajulsfest, middag och mordmysterie

Igår hade vi lillajulsfest med jobbet. Allting kring arrangemanget var hemligt upp till i tisdag då vi äntligen fick veta vad vi skulle göra – vi skulle delta i en mordmysterie-middag! Så otroligt roligt det var! Temat var Chicago på 1920-talet och vi var alla på en ”lönnkrog” med olika karaktärer, och alla hade verkligen gått all in med klädsel och rekvisita.

Själv köpte jag en klänning på second hand för under en tia, och så lite 20-tals acessoarer från en festbutik. Vi hade smink- och frisyrworkshop med tjejerna på jobbet och sminkade varandra och locket håret åt varandra. Så glad att alla gillade temat.

Tyckte det var lite svårt att komma igång under middagen, med de uppgifter vi hade fått på förhand för våra roller. Själv hade jag fem uppgifter min roll skulle försöka göra under kvällen och jag lyckades faktist med fyra och var en av vinnarna under kvällen. Vi hade hela restaurangen, Ravintola Kruna i Kronohagen, för oss själva och vi var runt 20 pers skulle jag tro.

Jag var med bil så blev bara ett glas skumpa för mig, men måste medge att det var skönt att ursäkta sig tidigt och ta sig hem medan de andra gick vidare då restaurangen stängde.

En megarolig kväll hade vi i i alla fall – och vi fick löst mordmysteriet!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: