Två novemberdagar i Köpenhamn

I måndags åkte jag tidigt morgonflyg till Köpenhamn, för att tillbringa två dagar där. Det var businessresa så tyvärr hann jag inte se så mycket av staden. Den som romantiserar arbetsresor har fel. Det är sällan man har tid för något annat än jobb.

Hela måndagen gick åt till vår kund-dag. Allt gick bra och jag hade jätte roligt. Vi avslutade dagen med middag på Fredriks Have, en liten men mysig restaurang i Frederiksberg. Vi åt en lyxig femrätters middag och diskuterade om allt arbetsrelaterat. Flere timmar senare när vi var färdiga, tog vi oss ännu till Tivoli för att beundra julbelysningen. Hela Tivoli var täckt av ljusslingor och det var så fint! Sån julfeeling där.

När Tivoli stängde gick de andra vidare, medan jag tog mig till hotellet, trött efter en lång dag. Bodde på så himla bra hotell, Scandic Webers. En kort promenad från tågstationen och Tivoli och så fint inuti. Sov som en prinsessa i den härliga hotellsängen, och ville inte stiga upp så jag missade hotellfrukosten tyvärr. Istället tog vi take away bagels med min kollega när han vaknat.

Även hela tisdagen gick åt på kontoret med att träffa massa nya människor och se nya program, så det blev ingen sightseeing på tisdag heller. När vi var klara tog vi metron till flygfältet, shoppade lite på tax freen, och så åkte vi hem.

Det var fint att besöka Köpenhamn, men synd att jag inte hann se så mycket denna gång.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: