Date night – middag

Ja just det, vi åt även middag igår efter skjutbanan. Efter att vi skjutit klart tog vi oss några kvarter bort till Stefan’s Steakhouse för att äta något gott. Det fanns ett brett urval, och trots att det var en steakhouse beställde vi faktiskt in varsin burgare. Och nam, vad gott det var! I somras besökte vi ju Stefan’s Steakhouse i Hangö, och denna gång var minst lika bra. Pluspoäng för mysighet.

Hade jag inte haft en huvudvärk utaf helfvetet skulle kvällen ha varit perfekt. Tänkte spy, svimma och dö på samma gång. Tur så fick jag medicin så fort vi kom hem, och värken gick över rätt fort. Andra gången inom två veckor jag haft en såndär mördar-huvudvärk, gillar det inte alls. Har aldrig haft det förut så första gången det hände (förra veckan i Danmark) trodde jag på allvar att jag skulle svimma. Men det var inte det det här inlägget skulle handla om 🙂

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: