♪ It’s Burlesque ♪ ♫

Lördagen var visst fullspäckad med program för jag hann bara hem från julmarknaden och lunchen så började jag fixa mig klar för veckans höjdpunkt – trettioårskalas! Min kompis Ida (som fyllde 25 om man frågar henne själv :P) hade fixat en fantastisk trettioårsfest med burlesk tema! Jag, som normalt tackar nej till allt som heter maskerad och att klä ut sig, tyckte det var sjukt roligt med temafest! Jag hade beställt klänning på nätet och med lite smink, accessoarer och hårstyling så fick jag så sjukt bra feeling.

Så roligt speciellt då folk anstränger sig lite för att klä sig enligt tema, och när hela lokalen var dekorerat i samma tema. Tack Ida för en bra fest, och skål för nästa trettio år!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: