En helg, en gran, ett chokladhus

Förra helgen var flickorna hos oss. Det var en julig och mysig helg. Vi började med att gå och välja en julgran. Vårt julgransköp brukar vara ganska svårt varje år pga. omöjliga kriterier från min sida, men den vi beslöt oss för var fin på nästan alla sätt. Bara färgen hade fått vara lite djupare grön. (Ni ser hur noga det är va?) Nåväl, hem kom vi med en gran, eller pappa hämtade hem den till oss.

Vi bakade även pepparkakor och julstjärnor, för Janis familj kom på besök på lördagen. Vi drack glögg, åt gott och spelade olika knep och pussel spel.

Vi skulle baka vårt årliga pepparkakshus, men på flickornas begärän fick det bli ett chokladhus i år istället. Det var rätt knåpigt att få ihop, tur så har Jani långa nerver. Var slutligen glad att slippa stressen med pepparkakshuset, så kanske vi från och med nu kör med chokladhus istället? Det är i alla fall årets trend helt klart.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: