2 x bio i December

I December var det en bra bio-månad, som vanligt.

Först ut var den nya ”Okänd soldat” regisserad av Aku Louhimies. Hade hört så mycket bra om filmen, så var intresserad av att se den. Bokade biljetter passligt till självständighetsdagen, tänkte att det kunde vara roligt att se en film om hur man försvarat självständigheten. Dagen innan kom Okänd soldat från 1985 på TV:n, som vi kollade på. Och på självständighetsdagen kom Okänd soldat från 1955 som vi halvt tittade på tills det var dags att åka på bio.

Vi åkte till vår mysiga biograf, Bio Pallas, här i Karis. Filmen var nästan slutsåld och i vimlet hittade jag bl.a. min farbror. Filmen var bättre än jag tänkt, gillade den mycket. Tre och en halv stjärna av fem.

Nästa i tur var den nya Star Wars filmen The Last Jedi. Före jag träffade Jani hade jag inte sett en enda Star Wars film, men nu är de bland mina favoriter. Eftersom det var så länge sedan den förra filmen kom ut, hade jag glömt vad som hände i den och hade inte höga förväntningar för denna. Som tur, för filmen var så BRA att jag blev positivt överraskad. Ska inte spoila den för nån så säger bara GÅ OCH SE DEN. Om ni gillar Star Wars det vill säga. Eftersom det var premiär, och jag hade biljetter till gratis föreställning fick man ta bilder med bl.a. Princess Leia (tyvärr inte den riktiga, R.I.P. Carrie Fisher) och så bjöd de på gratis cola och popcorn. En superbra kväll med andra ord. Fyra och en halv stjärna av fem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: