Mina mest gillade bilder på Instagram 2017

I år har jag lagt upp 132 bilder, bara två färre än ifjol.

2017 fick jag ihop hela 3285 likes, över tusen mer än ifjol! Wow! Kanske är det de söta valpbilderna som lockade många gillningar, haha. Här är nu mina nio mest gillade bilder på Instagram för tjugohundrasjutton. Som ni ser är det Bentley som gått mest likes, ingen överraskning.

9. Första fotot på Bentley när han kommit hem som 8 veckor gammal i Juli. Så. Pytte. Liten. Har han verkligen varit så här liten någon gång? Bilden fick iaf 42 likes.

8. Det här måste vara sötaste fotot på Bentley någonsin! En mini lurvboll! Kan inte fatta hur gullig han är. Vill bara pussa på honom när jag ser den här bilden! Det tror jag många andra också ville, för han fick 42 likes på denna.

7. Min bror gifte sig 9.9 och hade ett fint bröllop. Här har det fina brudparet precis anlänt från fotograferingen till festplatsen. Välförtjänta 43 likes.

6. I augusti bestämde jag mig för att göra något rolig. Hade länge velat prova på SUP boarding så då gick jag till Tölöviken och provade. Svårt att hålla balansen, men roligt. Den här somriga bilden fick 44 likes.

5. Bentley i juli när han varit tre dagar hos oss. Han anpassade sig bra och slappnade av genom att sova på ryggen. Hans gulliga, mjuka och varma babymage fick 47 likes.

4. Långben på soffan på terassen. I oktober var Bentley plötsligt såhär stor! Långa ben, men fortfarande valp. 49 likes

3. I september övade vi på att gå brevid utan koppel och så inhandlade vi reflexväst när kvällarna blev allt mörkare. Här var den ännu för stor för honom men trots det fick han 57 likes.

2. I September tog vi en strand dag med min kompis Ida och hundarna. Bentley njöt så! De sprang omkring på stranden, i vattnet och i skogen. Bentley ser ut som en äkta strandhund på denna bild som fick 58 likes.

1. I augusti 2017 när Bentley var 3 månader gammal tog vi en liten promenad. Bentley hittade en sandhög han gillade, och han såg så söt ut med nosen täckt av sand att jag var tvungen att föreviga det i bild. 62 andra tyckte också han var söt och fick därmed så många likes.

2016

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: