Årets sista arbetsdag och panikångest

Årets sista arbetsdag och det är tyst på kontoret. De flesta har semester eller jobbar på distans.

Hur svårt det än är, så måste jag tyvärr medge för mig själv att symptomerna av panikångesten har kommit tillbaka. Ångesten. Oron i magen. Den hemska tanken att måsta ligga stilla på soffan en stund, eftersom det är svårt att ens sitta stilla. Luften som är för tung för att nå lungorna, och känslan av att vara andfådd. Flyktinsinkten från arbetsuppgifter som känns svåra. Arbetsuppgifter som blir till stora högar för att. jag. inte. KAN. ta. tag. i. dem. Känslan av att vela vara varsomhelst förutom just här, just nu. Svårt att somna på kvällarna. Elaka ord till mig själv. Trötthet.

Äter medicin och försöker komma ihåg övningarna vi gick igenom med terapeuten i början av året och försöker komma ihåg att göra sånt jag mår bra av. Sova när jag är trött. Göra kreativa saker. Gå på promenader. Vara lite snällare med mig själv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: